Anxietatea este frecvent întâlnită de-a lungul vieții. Este un sentiment care nu scutește pe nimeni și fiecare dintre noi a fost încercat într-un moment sau altul.
Dacă un anumit nivel de anxietate poate contribui la ameliorarea comportamentului sau a unei performanțe, atunci când nivelul de anxietate atinge grade particular pronunțate, ea afectează individul în sens negativ.

Cum știu că am probleme de anxietate?
O persoană care are o tulburare de anxietate poate resimți simptome atât în plan fizic cât și psihologic cum ar fi:
în plan fizic: jenă în respirație, transpirație excesivă, uscarea gurii, dureri de cap și vertije, agitație interioară, amețeli, palpitații, junghiuri sau amorțeli musculare, tulburări digestive (indigestie, diaree) etc.
în plan psihologic: sentimente de frică, panică sau teamă, îngrijorare că ceva rău urmează să se întâmple, insomnie sau coșmaruri, dificultăți de concentrare a atenției, dezinteres față de orice activitate etc.

Este necesar să apelez la ajutor specializat?
Dacă ați experimentat simptome dintre cele menționate mai sus, ați încercat să scăpați de acestea și nu ați reușit, este momentul să apelați la ajutor de specialitate. Problemele de anxietate pot fi depăşite cu ajutorul terapiei.
Cabinet individual de psihologie Iuliana Condrea vă propune următoarele modalități de abordare:
La cabinet:
Evaluare și terapie în cadru individual și/sau grup. Pentru programare la cabinet sunați la telefon 0741 022 920.
On – line: Evaluare și terapie în platformă online dedicată prevenției și terapiei anxietății. Platforma funcționează ca o clinică online și oferă o gamă largă de servicii: de la evaluare și monitorizarea tratamentului, la module și programe de terapie, video-terapie, comunicare asincronă, forum de discuții. Pentru programare trimiteți mesaj utilizând formularul de contact: