Cabinetul individual de psihologie Iuliana Condrea este avizat și acreditat de Colegiul Psihologilor din România conform normelor în vigoare și vă oferă într-un cadru suportiv și confidențial evaluare psihologică şi intervenţii psihologice în cadru individual, de grup, cuplu şi familie.
Evaluarea psihologică utilizează diverse metode (de ex., teste psihologice) şi vizează: evaluarea psihologică a stării de sănătate psihică; evaluarea personalităţii şi a mecanismelor de coping/adaptare/de apărare; evaluare comportamentală; evaluare afectiv – emoţională.
Intervenţia psihologică poate implica: terapie de scurtă durată centrată pe problemă (individuale, de grup, cuplu şi familie); consiliere pentru modificarea stilului de viață; optimizare şi dezvoltare personală, autocunoaştere (coaching).

Aici, găsiți soluții pentru probleme și tulburări, cum ar fi:

Tulburări de anxietate: tulburări de panică, agorafobie, tulburarea obsesiv-compulsivă, anxietatea generalizată, fobia socială, fobii specifice.

Tulburări depresive: distimie, episod depresiv major, depresie postnatală.

Tulburări de comportament alimentar: anorexie nervoasă , bulimie nervoasă, tulburare de mâncat compulsiv.

* Dificultăţi în gestionarea emoțiilor.

Probleme relaționale (părinte/copil, cu partenerul, în familie, în grupul profesional).

Probleme de adaptare la situații de viață stresante: eșec profesional sau personal, divorț, separere, pierdererea unei persoane dragi; probleme de adaptare la o nouă situaţie de viaţă în cazul persoanelor cu boli cronice sau care trec printr-o schimbare semnificativă de viaţă.

* Probleme ale relației de cuplu: nemulţumirile legate de relaţie, responsabilitate, atribuții, problemele de comunicare,  gelozie, infidelitate.

*  Consilierea părinților în legătură cu diferite Probleme ale copiilor şi adolescenţilor : temeri; dificultăţi de învăţare; comportament dificil la şcoală; comportament agresiv între copii; probleme legate de alimentaţie; anxietate legată de performanţă; hiperactivitate; dificultăţi de relaţionare ale adolescenţilor.

Puteți beneficia și de:

*  Program de psihoeducație: prevenția anxietății și a depresiei.

* Grupuri de terapie și suport pentru persoane cu probleme de anxietate.

Ateliere de optimizare și dezvoltare socio-emoțională pentru copii.

Ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală pentru adulți.

Vă aștept cu drag!